BOSS DINAMA U PARIZU

Zdravko Mamić otvorio dušu: Istina o Biliću, Čačiću, Ivkoviću…

07.11.2012 u 10:34

Bionic
Reading

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u Parizu je, dok se Dinamo pripremao za utakmicu 4. kola Lige prvaka, u razgovoru s hrvatskim novinarima progovorio o svim 'vrućim' temama, od povjerenja treneru Čačiću, bratu Zoranu, Tomislavu Ivkoviću, prodaji Sammira te naravno igrama u LP-u…

Tako je Mamić u jednom trenutku, na temu trenera Ante Čačića, u svom stilu kazao:

'Prestanite više pisati o smjeni Ante Čačića jer se to neće dogoditi! Tvrdim vam sa sigurnošću da Čačić ostaje trener Dinama i na proljeće, bez obzira na sve, bez obzira na rezultate u Ligi prvaka!', prenose Sportske novosti

A onda je duhovito dobacio:

'Čačić može biti smijenjen samo ako se potuče s tri igrača ili opali šamar novinarima!'

Dakle što se tiče Čačića, 'boss' Dinama je očito smirio tenzije i začepio usta onima koji su u medije plasirali priču da Slaven Bilić dolazi za trenera Dinama.

'Niti smo ga mi tražili, niti se on nudio, niti je o njemu bilo govora', presjekao je Mamić koji je u sat vremena druženja s novinarima kazao i nekoliko riječi o treneru Lokomotive Tomislavu Ivkoviću, za kojeg je nakon šokantnog poraza od Zadra kazao 'da će jednoga dana biti trener Dinama, ali…'.

Na koncu je od te izjave, jer je tada znao da Čačić sigurno ostaje trener Dinama, ispalo da se Mamić osjećao poniženo…

'Nisam mislio ništa loše o Ivkoviću koji se dokazao u Lokomotivi. Jako ga cijenim, a Lokomotiva igra jako dobro. Drugi dan me nazvao i kazao: 'Pokazat ću ja tebi da sam trener za Dinamo.' Krivo je shvatio, pa ja znam da će to biti tako. Osjećao sam se poniženo i jadno, krivo ste me prenijeli', rekao je između ostalog Mamić.

Cijeli razgovor s Mamićem pročitajte OVDJE