nije pazio...

Zbog ugriza zmije peterostruki je osvajač olimpijskih zlata završio na hitnoj pomoći

13.06.2023 u 23:39

Bionic
Reading

Johannes Thingnes Boe (30), norveški biatlonac i najveća zvijezda novijeg doba u ovom sportu, završio je na hitnoj pomoći zbog ugriza zmije

Navode tako u utorak norveški i njemački mediji, a zmija je Norvežanina ugrizla u kućnom vrtu.

'Nekad sam osjećao veliki strah prema zmijama, ali moram reći da se taj strah nakon ovog događaja smanjio. Tko zna, možda nakon ovoga dobijem i određene super moći kao što ih je dobio Spiderman nakon ugriza pauka', veselo je Boe komentirao nakon što je pušten s hitne pomoći.

Inače, ugriz zmije je bila samo jedna epizoda u nizu nezgoda koje je imao Norvežanin dok se priprema za novu sezonu u biatlonu. Na trampolinu je ozlijedio leđa, potom je pao na traci za trčanje, a imao je i upalu oka.

Johannes Thingnes Boe iza sebe ima četiri naslova pobjednika u Svjetskom kupu, a na Olimpijskim igrama u karijeri je osvojio osam medalja, od toga pet zlata, dva srebra i jednu broncu. Čak četiri zlatne medalje osvojio na posljednjim Zimskim OI u Pekingu prošle godine.

Ove je godine u veljači nezaustavljivi Johannes Thingnes Boe na SP-u u biatlonu osvojio pet zlata te po jedno srebro i broncu.