DONIO SUPERKUP

Zbog Pašalića plakao prvi čovjek Milana!

24.12.2016 u 08:27

Bionic
Reading

Nogometaši Milana osvojili su talijanski Superkup. U Dohi su pobijedili Juventus 5:4 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Pobjednički gol za Milan zabio je Mario Pašalić, a Mario Mandžukić je za Juve promašio penal...

Naravno, nakon pobjedničkog gola hrvatskog nogometaša, Mario Pašalić postao je ljubimac svih pristalica 'crveno-crnih', ali i navijača Chelseaja koji znaju da pravu priliku u londonskom klubu nije ni dobio.

Naime, Pašalić je još uvijek igrač Chelseaja, koji je nakon Elchea i Monaca, svoj put do dresa 'plavaca' odlučio tražiti u Milanu.

Posebno nadahnut nakon Pašalićevog gola bio je, još uvijek jedan od najvažnijih ljudi kluba, bez obzira na to što je Milan sada u rukama kineskih vlasnika - direktor Adriano Galliani

'Ima svega - od veselja, do emocija i suza radosnica. Osvojili smo trofej nakon pet godina, 29. u Berlusconijevoj eri, plus 16 drugih mjesta. Naravno, nakon Pašalićeva gola bio sam dodatno u euforiji jer mi je izuzetno drago da je gol zabio upravo on. Kada je došao k nama, za sve je to bio misterij, a on nam je sada donio trofej'.