TO NIJE NORMALNO

Zbog ovoga propada najveći transfer u povijesti?

26.07.2016 u 16:02

Bionic
Reading

Transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United možda propada, a kao glavni razlog mogla bi biti pohlepa igračeva menadžera Mina Raiole te tvrd stav 'stare dame'

Prelazak francuskog veznjaka na Old Trafford  izgledao je kao gotova stvar, a premijerligaš je bio spreman isplatiti čak 120 milijuna eura za odštetu što bi bio rekordan iznos za nekog igrača.

No negdje je zapelo. Pogba se i dalje odmara na Floridi, a engleski mediji pišu kako je za zastoj pa čak i moguću propast transfera kriva naknada za menadžera.

Raiola bi za posredovanje trebao dobiti nevjerojatnih 32 milijuna eura, ali Juventus mu to ne želi platiti te iz torinskog kluba poručuju neka mu u slučaju okončanja transfera tu naknadu isplate ili United ili igrač (koji bi isto trebao dobiti dio novca od odštete).

Cijelu situaciju prate u Španjolskoj. Tako Marca piše da je Real i dalje zagrijan za Pogbu, kako trener Zinedine Zidane iznimno cijeni francuskog reprezentativca, ali da je problem iznos koji se spominje, jer 'kraljevski klub' trenutačno ne može toliko isplatiti.

No u Realu nisu digli ruke, a u Madridu se ohrabruju i izjavom kako je Raiola sam demantirao da je između Juventusa i Manchestera pao konačan dogovor.