SAMO U EX-YU

Zbog ovih seksi plesačica užarile su se društvene mreže!

20.02.2014 u 15:27

Bionic
Reading

Baš po uzoru na američke sportske priredbe, u kojima se za cijenu ulaznice nudi i puno zabave, prekrasne cheerleadersice sastavni su dio svake košarkaške utakmice

Tako su u Ciboni ponosni na svoje 'cibonete', košarkaški klub s Gripa, ali i nogometni klub s Poljuda imali su Spalatine, a najnovija atrakcija su 'cedevitasice', cheerleadersice Cedevite, koje su posljednjih godina toliko dobre u tome što rade, da odlaze i na završna natjecanja.


Tako bi one mogle biti hrvatske predstavnice na Final Fouru Eurolige. Naime, prema izboru glasača na web-stranici Eurolige, cheerleadersice Cedevite odabrane su uz plesačice Albe, Lokomotiv Kubana i Žalgirisa za nastup u Moskvi u travnju, koji će odlučiti koja će plesna skupina nastupati tijekom Final foura Eurolige u Londonu. Atraktivne Cedevitasice u trećem su krugu glasovanja dobile čak 46,5 posto glasova, u konkurenciji 14 klubova iz Europe, jedine pozvane na natjecanje iz regije ABA lige.

Ovako to rade Cedevitasice

No da imaju jaku konkurenciju i u ovom regionalnom natjecanju, potvrđuje i video s utakmice Crvene zvezde i Nižnji Novgoroda, na kojem su navijačice 'crveno-bijelih' oduševile svojom izvedbom. Zbog ovih atraktivnih plesačica, putem društvenih mreža njihov nastup se jako brzo proširio i sada se o njima sve zna - u svakom kutku svijeta. Uostalom, pogledajte video u prilogu i sami prosudite.

...a ovako navijačice Crvene zvezde

Dulja verzija plesa Zvezdinih cheerleadersica