opasno živi

Zbog novog prljavog trika engleski mediji voljeli bi da ManUtd odmah smijeni Mourinha

06.10.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Jose Mourinho u 8 ujutro odradio je presicu koja je trajala samo tri minute uoči dvoboja Manchester Uniteda i Newcastlea, a u ogorčenim engleskim medijima pojavila se glasina da će mu klub dati otkaz već ove subote...

Manchester United u seriji je od pet utakmica bez pobjede, a Jose Mourinho sve omraženiji, kako u svojoj svlačionici, tako i na tribinama, ali i među novinarima.

  • +16
Jose Mourinho Izvor: Pixsell / Autor: John Walton/Press Association/PIXSELL

Naime, poznato je da Portugalac ne voli predstavnike medija i smatra ih 'nužnim zlom', što je potvrdio ovog petka kad je u 8 ujutro organizirao press konferenciju koja je trajala samo tri minute i imala jedan isključivi cilj: napakostiti novinarima.

'U ovoj smo situaciji iz različitih razloga,' rekao je Jose Mourinho okupljenima, a na pitanje koji su to razlozi nije htio odgovoriti.

Nije ni čudno da se nakon svega pojavila u britanskim medijima glasina kako će Mourinho dobiti otkaz u Manchester Unitedu već ovog vikenda, bez obzira na rezultat utakmice s Newcastleom.

Klub je tu teoriju demantirao, ali jasno je da je ljubav pukla i da slavni stručnjak sljedeće sezone sigurno neće više raditi na Old Traffordu...