PRITISAK u njemačkoj

Kovač ne može vjerovati što mu zamjeraju otkad je preuzeo klupu Bayerna

06.10.2018 u 08:35

Bionic
Reading

Niko Kovač smatra da je smiješno to što mu zamjeraju da su njegovi treninzi sa zvijezdama Bayerna prelagani, s obzirom da njegova momčad redovito igra po tri utakmice unutar tjedan dana...

Podsjetimo, Bayern je upao u krizu i uoči dvoboja s Borussijom M'gladbach ima tri utakmice bez pobjede, što se bavarskim zvijezdama posljednjih godina rijetko događa.

  • +25
Niko Kovač - novi trener Bayerna Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

Pojavile su se u Njemačkoj glasine da se James Rodriguez pobunio protiv Kovača, a bivšem hrvatskom izborniku ne samo što zamjeraju što mnogo rotira početni sastav, već i da su njegovi treninzi prelagani. Isto se tvrdilo i za Carla Ancelottija prošle godine prije nego je dobio otkaz.

'Čuo sam da treniramo prelagano. Ljudi moji, to je smiješno. Kad igraš tri utakmice unutar tjedan dana, ne možeš intenzivno trenirati,' poručio je na press konferenciji Niko Kovač kritičarima i dodao:

'Pritisak može biti i koristan. Nakon sedam pobjeda u nizu rekli ste da nemamo protivnika i da smo već prvaci, a sada ispada da nemamo više ideju igre. Cilj je pobijediti i mi želimo pobijediti. To je nešto što se za mene i igrače nije promijenilo.'