VRIJEDI 25 MILIJUNA KUNA

Zavirite u luksuzni dom najskupljeg nogometaša današnjice!

07.02.2017 u 10:18

  • +10

Kuća Paula Pogba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Francuski reprezentativac i ofenzivac Manchester Uniteda, Paul Pogba, vlasnik je najskuplje transfera u povijesti nogometa. Naime, 'vragovi' su za njegov povratak na Old Trafford Juventusu platili 105 milijuna eura, odnosno pet više nego je vrijedio transfer garetha Balea iz Tottenhama u Real

Nakon četiri sezone igranja u Juventusu, Pogba se prošlog ljeta vratio u Manchester United i dogovorio tjednu plaću od 290.000 tjedno. Naravno, kudikamo više nego što je imao u prvom 'mandatu' među 'vragovima'.

Samim time jasno je da si je ovog puta mogao priuštiti i puno skuplji dom. Engleski mediji tako navode da je nedavno uselio u vilu u sjeverozapadnom cijelu Manchestera, točnije u Cheshireu, u kojem žive istih platežnih mogućnosti ali i umjetnici željni mira i tišine.

Za kuću u kojoj je prije živio još jedan bivši napadač Uniteda, Meksikanac Javier Hernandez Chicharito trenutno igrač Bayera iz Leverkusena, Pogba je platio 2,9 milijuna funti. U Pogbinom susjedstvu skrasili su se umirovljeni vratar Richard Wright, koji je prošle igrao za Manchester City i umirovljeni francuski nogometaš Olivier Kapo.

Novi dom Francuza smješten je samo 20-ak minuta vožnje od Unitedova trening kampa u Carringtonu, sav je namještaj izađen po mjeri, a oko kuće prostire se visoka živica kako bi se žatitila privatnost 23-godišnjeg nogometaša.

Naravno, unutar kuće ima i luksuza, od bazena, sobe za bilijar.....