A VRIJEME POLAKO CURI...

Zar je moguće da Ibrahimović neće stići upoznati bolesnog dječaka?

03.10.2013 u 19:16

Bionic
Reading

Potresna priča o teško bolesnom Hajrudinu Kamenjašu (8), oboljelom od leukemije s kojom se bori već šest godina, a nade u oporavak gotovo da više nema, dirnula je i Zlatana Ibrahimovića, nogometaša koji je obećao ispuniti želju malenom bolesniku

Nakon što je u srijedu obitelj bolesnog dječaka potvrdila kontakt sa Zlatanom Ibrahimovićem, švedskim nogometašem kojeg bi maleni i teško bolesni Hajrudin želio upoznati, objavljeno je da će igrač doći bolesniku u posjet nakon dvoboja PSG-a i Benfice, pa su uglednog gosta svi očekivali u Sarajevu. Međutim Ibrahimović nije došao, a i pitanje je kada će.

Menadžer službene navijačke trgovine PSG-a i blizak Ibrahimovićev prijatelj Vladimir Knežević potvrdio je za bosanske medije da Zlatan Ibrahimović neće moći doći u Sarajevo.

'Evo, upravo sam bio sa Zlatanom. Ibra mi je rekao: 'Nažalost, neću moći doći.' Zlaja je dječaku poslao potpisani dres, ali neće moći doći do njega, nemoguće je. Ibrahimovića mnogi žele upoznati, pa nema vremena u svom rasporedu. Znam da mu je zbog toga jako teško i žao', rekao je Knežević.

Mediji u BiH prenose i Zlatanovu izjavu.

'To je tužna priča. Znam da mu je teško. Slične zahtjeve ljudi koji me žele upoznati primam svakog tjedna. Ono što ja želim je usrećiti svakoga, ali to je nemoguće. Vidjet ću što mogu učiniti za dječaka. Tužno je to, svakome želim zdravlje, jer kad su svi sretni, i ja sam sretan. Vidjet ćemo što ću moći učiniti', rekao je Ibrahimović, a prenose mediji u BiH.

Naravno, u obitelji se još uvijek nadaju da će uslišati Hajrudinovu želju te se nadaju da će do susreta ipak doći sljedećeg tjedna.

'U kontaktu smo sa Zlatanovim menadžerom i očekujemo da se Hajrudin susretne s njim, ali prema našim informacijama, on neće imati slobodnog vremena do kraja ovog tjedna. Zato se nadamo da će ga posjetiti sljedećeg tjedna', rekla je Hajrudinova sestra Merjema