navijači sve glasniji

Zar je moguće da će Barcelona, među europskim velikanima, prva mijenjati trenera?

08.10.2018 u 09:18

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone, predvođeni sjajnim Lionelom Messijem, nisu uspjeli svladati Valenciju te su već četvrtu prvenstvenu utakmicu bez pobjede

Kriza rezultata, koja je tek kratko prekinuta pobjedom u Ligi prvaka kod Tottenhama, i dalje traje u Barceloni. U nedjelju su Rakitić, Messi i ekipa u Valenciji osvojili tek jedan bod (1:1), što je pomoglo Sevilli da preuzme vrh La Lige.

Naravno, navijači katalonskog ponosa razočarani su takvim rezultatima te sve glasnije traže odlazak trenera Ernestea Valverdea.

  • +7
Primera, Barcelona - Athletic Bilbao Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posebno ih iritira što trener do samog kraja nije tražio neko drugo rješenje. Iako se on nakon utakmice pokušao opravdati.

'Nisam ništa mijenjao da samog kraja jer sam želio pričekati i vidjeti reakciju igrača. Vjerovao sam da će nam igrači koji su na terenu donijeti pobjedu', rekao je Valverde.

Ovaj 54-godišnji trener na klupu Barcelone sjeo je nakon odlaska Luisa Enriquea, u ljeto 2017. godine, a u svojoj prvoj sezoni na klupi Barcelone osvojio je La Ligu, Kup kralja i Superkup Španjolske.

No, to očito navijačima nije posebno važno, jer već nakon osmog kola traže njegovu 'glavu', pa i bez obzria što je najveći 'neprijatelj', madridski Real iza njihovog kluba.