ON JE BUDUĆNOST

Zapamtite ovo ime! Dinamo potpisao kapetana 'zlatne generacije'!

09.01.2015 u 13:27

Bionic
Reading

Svečano je bilo u petak u Plavom salonu gdje je višegodišnji ugovor s Dinamom potpisao Zagrepčanin Borna Sosa, sjajni bočni igrač i kapetan fantastične generacije 'zlatnih' kadeta

'Presretan sam i teško mi je uopće trenutno naći riječi kojima bih opisao osjećaje. U Dinamu sam od svoje osme godine, Dinamo je moj klub i oduševljen sam što mi je pružena ovakva prilika. Na meni je nastaviti raditi, svaki dan davati sve od sebe i kada dobijem priliku napraviti sve da je što bolje iskoristim', ispričao je u jednom dahu za klupsku web stranicu mladić koji će za nekoliko dana proslaviti sedamnaesti rođendan.

Borna je rođen u Zagrebu, odrastao je u Prečkom, a u Dinamo je došao s 8 godina. Talentirani mladić prošao je sve uzraste našeg kluba, igra na poziciji lijevog bočnog, a osim sjajnih igračkih osobina treneri i suigrači koji su s njim radili već godinama hvale Bornu i kao osobu. Mladić je već igrao i za prvu momčad kada je ekipa u listopadu gostovala na turniru u Vukovaru.

'Borna je tip modernog bočnog igrača, odličan u fazi obrane i napade, a o njegovim ljudskim kvalitetama dovoljno govori što nosi kapetansku traku. On je svakako budućnost našeg kluba, a nastavi li se ovako razvijati i vrlo bliska budućnost', rekao je voditelj Nogometne škole Dinamo Marijan Vlak.