RADO VIĐEN GOST

Zajecova poruka izazvala euforiju među dinamovcima; grlio je mnoge...

21.03.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Novi dinamov predsjednik, legendarni Velimir Zajec, u srijedu je posjetio trening hrvatske nogomene reprezentacije te se izgrlio s mnogima. A posebno je u 'oko' upao zagrljaj s Lukom Modrićem

Naime, mnogo puta Velimir Zajec naglasio je kako je baš u vrijeme dok je on boravio u Maksimiru na direktorskoj stolici zgotovljen dolazak Luke Modrića u Dinamo.

Sada, puno godina kasnije, dok je Modrić veliko sportsko ime i dokazana nogometna klasa, a u Realu mu spremaju oproštaj, dio Dinamovih navijača želi Modrića vidjeti - još jednom - u dresu Modrih.

Prije nekoliko dana Zajec je rekao kako sumnja u takav ishod, jer očekuje da će Modrić ili prema Saudijskoj Arabiji ili MLS-u, ali očito se nešto promijenilo u njegovim razmišljanjima kada je putem društvenih mreža objavio fotografiju uz ovu rečenicu.

'Imalo je smisla ostati dulje u uredu i pozdraviti našeg bivšeg kapetana i dobrog prijatelja', Zajecove su riječi.

Inače, Zajec se na tom treningu izgrlio i s Domagojem Vidom, Dominikom Livakovićem, Lukom Ivanušecom, Ivanom Perišićem, Bornom Sosom.... A dosta je vremena proveo i u razgovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem.

  • +3
Velimir Zajec na treningu reprezentacije Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Velimir Zajec na treningu reprezentacije Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL