KREĆE OBRANA NASLOVA

Zagreb opet u Trnskom i sanja novu titulu

19.03.2012 u 17:47

Bionic
Reading

Nakon poražavajućeg završetka regionalne ABA lige i uvjerljivog domaćeg poraza od Širokog košarkaši Zagreb CO-a će u utorak s početkom od 18 sati na svom parketu dvorane u Trnskom imati priliku otvoriti prvenstvo Hrvatske na pozitivniji način

'Mravima' u goste stiže Šibenik JBŠ s kojima će imati premijerni nastup u ovosezonskom izdanju domaće lige.
Kapetan momčadi i ponajbolji igrač sastava Krunoslav Simon vidi ovu utakmicu kao priliku za iskupljenje zbog sramotne prezentacije protiv Širokog.

'Ne boli nas toliko poraz od Širokog koliko način na koji smo izgubili, način na koji smo odigrali tu utakmicu i zato protiv Šibenčana moramo u utakmicu ući uz potpuno drugačiji pristup', tvrdi popularni Đuksi.

'Bit će to prilika da na dobar način uđemo u domaće prvenstvo. Pobjeda bi nam dala određeni zamah za nastavak Hrvatske lige u kojem i dalje imamo najviše ambicije. Prvo nam je važno osigurati plasman među četiri najbolje hrvatske momčadi, a onda izboriti i finale, u kojem se možemo boriti za trofej. Mi smo i u dosadašnjem dijelu sezone pokazali i dokazali kako se možemo ravnopravno nositi s Cedevitom i Cibonom, pa čak i više od toga.'

Šibenčani će u Zagrebu nastupiti s pojačanim sastavom jer su u posljednji trenutak potpisali dva nova igrača, američkog krilnog centra McLaina i braniča Sinadinovića.

'Ne poznajem nijednog od te dvojice igrača pa ne znam što reći o njima, ali sigurno je kako će im pomoći u nastavku natjecanja. Za utakmicu protiv nas, međutim, mislim kako neće puno utjecati na igru rezultat, jer stigli su praktično 'pet do dvanaest' i to je premalo da bi se kvalitetno uigrali sa ostatkom ekipe', zaključio je Krunoslav Simon.