ODLUKA PROTIV STOKEA

Zadnja prilika Van Gaala, United priprema senzaciju

21.12.2015 u 12:06

Bionic
Reading

Nizozemski trener Louis Van Gaal, pišu mediji diljem Engleske, ima još samo jednu utakmicu kako bi uvjerio vlasnike Manchester Uniteda da ima snage i znanja za preokrenuti loš niz 'crvenih vragova'

United je u krizi kakvu ne pamte. Šest utakmica bez pobjede, od čega posljednja tri poraza, doveli su Van Gaala na sam rub klimave stolice i u subotu na gostovanju kod Stokea - mora pobijediti. U protivnom, smatraju klupski kroničari već na Štefanje će dobiti otkaz.

U ovakvim situacijama uvijek se gleda korak naprijed. Koga se može dovesti nakon smjene trenera? Uvijek škakljivo pitanje u Manchesteru ima potencijalno sjajan odgovor ukoliko su točni napisi koji struje Engleskom. Navodno su već započeli pregovore sa Joseom Mourinhom koji nakon ovosezonskog kraha s Chelseajem odmara na burzi rada.


Bit će zanimljivo pratiti navijačke reakcije na mogućnost ovog trenerskog megatransfera, no magnetska moć slavnog Portugalca mogla bi biti dovoljno snažna da ga odvede čak i na klupu kluba s kojim je godinama 'ratovao' na terenu i izvan njega.

Mourinho je veliku priču s Chelseajem započeo rušenjem - Uniteda