BAŠ RUŽNO

Zabrinjavajući komentar o Luki Modriću: To se primijeti, a vide to i suigrači

24.10.2023 u 21:48

Bionic
Reading

Luka Modrić napokon je dočekao krenuti od prve minute u Realovom dresu. Istina, nije mu prvi put ove sezone, ali nije niti toliko često koliko bi kapetan hrvatske reprezentacije to želio

Nogometaši Reala ovog utorka igraju u Bragi utakmicu 3. kola Lige prvaka. Modrić je bio starter, ali španjolski novinari koji prate Kraljeve nisu baš imali puno toga lijepoga reći vezano uz Modrića. Očito dobro poznaju situaciju u klubu.

Modrić prolazi kroz težak period u Realu, a novinari emisije Carrusel Deportivo, koja je među poznatijima u Španjolskoj, bili su vrlo direktni.

'Modrić se vratio u startnu postavu zato što mora igrati. Imam osjećaj da ga izbacuju. Osjeća se izguranim i uklonjenim. Njegova uloga je mizernija nego je očekivao. A očekivao je drugačiju ulogu', rekao je Javier Herraez.

Herraez sugerira kako će se Modrićev status pogoršavati kako sezona bude odmicala. Pogotovo zato što je klupsko čelništvo tražilo da Toni Kroos i Modrić ne igraju istovremeno, uz naglasak da je Nijemac mlađi pet godina.

'Modriću je sve teško prihvatiti. I da u ovoj utakmici zabije tri gola neće biti starter u subotnjem El Clasicu. Svi znaju da nakon Modrićeve odluke o ostanku u Realu, mnogi nisu bili sretni'.

'To je bila Modrićeva odluka. Modrić nema tretman kakav je očekivao. To je moja informacija. To se primijeti. Vide to i njegovi suigrači. Postoji 'slučaj Modrić' jer on nije toliko loš da igra toliko malo. A kada vidite kako trenira, složit će te se s Modrićem', zaključio je Herraez.