nova prilika

Zaboravljeni 'vatreni' u siječnju se vraća na teren, a četiri talijanska prvoligaša spremno čekaju da ga dovedu u svoje redove

16.10.2019 u 17:14

Bionic
Reading

Marko Pjaca je na meti četiri talijanska prvoligaša i ove zime napušta Juventus

Napadač Juventusa i povremeni hrvatski reprezentativac Marko Pjaca u siječnju bi se trebao oporaviti od nove ozljede koja mu je još jednom unazadila karijeru, a Calciomercato piše kako već sada nekoliko klubova želi dovesti 24-godišnjeg Hrvata.

Pjaca je u Juventus stigao iz Dinama na ljeto 2016. godine za 23 milijuna eura, ali za Staru damu nije odigrao previše utakmica. Dapače, Talijani pišu kako je propustio čak 61 utakmicu Juventusa od te 2016. godine, a sve to ponajviše zahvaljujući sjajnom Dybali s jedne i ozljedama s druge strane. Pjaca je imao dvije ozljede križnih ligamenata i jednu upalu fibule i to je sigurno usporilo njegov razvoj i prilagodbu.

Proveo je neko vrijeme i na posudbama u Schalkeu i Fiorentini, a sada bi mogao i trajno preseliti u neki novi klub. Maurizio Sarri na njega ne računa, a trebat će mu i neko vrijeme da se vrati u punu formu nakon nove ozljede, a četiri talijanska prvoligaša se nadaju da bi mu to moglo umanjiti cijenu i da će za malo novaca dobiti sjajnog napadača.

Na popisu su za sada Bologna, Cagliari, Genoa i Sampdoria, a ova lista bi se mogla i proširiti do siječnja kada i službeno počinje prijelazni rok. Pjaci ugovor s Juveom vrijedi do ljeta 2021. godine, a torinski sastav se nada barem nekoj zaradi prije nego ugovor istekne.