veliki engleski derbi

Solskjaerov posao ovisi o ovoj utakmici; a u cijelu priču je ni kriv ni dužan upetljan i naš Mario Mandžukić

16.10.2019 u 14:10

Bionic
Reading

Ove nedjelje od 17.30 sati na Old Traffordu igra se veliki engleski derbi, između Manchester Uniteda i Liverpoola, a o toj utakmici, prema pisanju brojnih otočkih medija, ovisi sudbina norveškog trenera na klupi 'crvenih vragova', Olea Gunnara Solskjaera

Naime, Solskjaer s 'vragovima' ni ove sezone ne stoji baš najbolje. Prošle sezone stigao je umjesto Mourinha i naravno, bilo bi nekorektno da je zbog skromnijih rezultata on platio glavom. Jer niti je odradio pripreme niti je sastavljao momčad.

S time da je u Manchester stigao puna srca, s namjerom da se klub stabilizira nakon Mourinhova odlaska. Onda su ga 'pomazili' rezultati pa su mu i dali konkretan ugovor.

Međutim, za rezultate u ovoj sezoni, odgovoran je upravo norveški stručnjak, a 'vragovi' su nakon osam kola na skromnom 12. mjestu. I s toga nije ni čudno da su brojni otočki mediji najavili kako Solskjaer ovog vikenda vodi možda i posljednju utakmicu.

Naime, u slučaju poraza od Liverpoola, Solskjaer bi dobio 'cipelu', a zanimljivo već sada se zna da bi ga trebao zamijeniti Massimilano Allegri.

Bivši Juventusov trener prvi je izbor čelnika kluba s Old Trafforda, a prema pisanju istih, već se zna da bi u tom slučaju s njim stigli i Emre Can, ali i naš Mario Mandžukić.

Doduše, oko Mandžukića se špekulira već duže vrijeme, a s Allegrijevim dolaskom, to bi bio 'zicer'.