NEŠTO SE KUHA

Za Leku je Tomas super tip. Evo što je odgovorio na izravno pitanje o Nikoli Kaliniću

12.05.2023 u 16:47

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 17 sati (MAXSport 1, MAXtv) igraju protiv Osijeka na Poljudu u okviru 34. kola SuperSport HNL

Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Hajduka Ivan Leko.

'Ako nastavimo biti organizirani, disciplinirani i fokusirani, imamo šansu da pobijedimo. Svi momci su maksimalno koncentrirani, znaju koliko nam je bitan svaki trening i svaka utakmica. Nema rasterećenosti, to u velikom klubu i profesionalnom sportu ne postoji. Napravit ćemo sve da budemo dobri u svakom segmentu igre', kazao je trener Bijelih.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Osvrnuo se i na suparnika koji se bori za mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europu.

'Osijek je drugačiji, podsjećaju me na onu ekipu otprije godinu dana kada su bili dobri. Mislim da znamo što možemo očekivati od njih. Respektiramo ih, ali vjerujemo u sebe.'

Trener Osijeka Stjepan Tomas je najavio kako Osijek 'neće imati problema s Hajdukom, ako igrači budu igrali kao protiv Dinama'.

'Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Meni je drago da svaki trener vjeruje u svoju ekipu. Stjepan je odličan tip, znamo se još iz mlade reprezentacije i baš smo dobri. S ljudske strane on je čovjek bez mane i drago mi je što radi dobar posao', odgovorio je Leko kojeg su dočekala pitanja o stanju Luke Vuškovića, ali i statusu nekih igrača.

'Vuškovića čekamo da počne trenirati. Nadam se da će se to dogoditi sljedeći tjedan. Je li Nikola Kalinić blizu umirovljenja morate pitati njega. Na kraju sezone ćemo sjesti i vidjeti gdje i kako za iduću. Isto vrijedi za Awaziema, Borevkovića i Anella. Kad prođe par utakmica izaći ćemo s odlukama koje se moraju donijeti', zaključio je trener Bijelih.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.