svi ludi za ilijom

Za bivšeg najboljeg strijelca MAXtv Prve lige sada se trgaju diljem svijeta!

31.05.2017 u 16:31

Bionic
Reading

Nakon ispadanja Palerma iz Serie A brojni klubovi zainteresirani su za kupovinu Ilije Nestorovskog, igrača koji je u Italiju došao iz zaprešićkog Intera...

Podsjetimo, prošle sezone makedonski 27-godišnji napadač briljirao je u redovima Toplakove momčadi i s 25 postignutih golova postao je najbolji strijelac MAXtv Prve lige, što je privuklo interes Palerma koji ga je doveo u svoje redove.

U klubu sa Sicilije dosta se toga lošeg događalo tijekom sezone i na kraju je ispao iz lige, a jedna od rijetkih svijetlih točkaka bio je upravo Ilija Nestorovski, strijelac 11 golova za čije usluge se trenutno trgaju brojni klubovi iz Italije, ali i drugih liga.

'Njegova vrijednost sada se udesetorostručila,' piše dnevnik Corriere dello Sport koji tvrdi da je Palermu već bila stigla ponuda Kineza koji su nudili 20 milijuna eura, no to se nije realiziralo. Realna vrijednost Nestorovskog trenutno je između 10 i 12 milijuna eura, a doveden je za pola milijuna eura.

Sparta iz Praga i Fiorentina spominju se kao najizgledniji kandidati za njegovu kupovinu, no niti drugi talijanski prvoligaši nisu rekli svoju zadnju. Ako pak ponovo stigne bogata ponuda iz Kine, pitanje je hoće li se europski zainteresirani klubovi s tim moći nositi...