NEKAD SU IGRALI ZAJEDNO

Xavi Hernandez izjavom o Lionelu Messiju izazvao pomutnju; trener Barcelone vrlo je direktan

04.02.2023 u 09:34

Bionic
Reading

Argentinski nogometni čarobnjak i svjetski prvak iz Katra, Lionel Messi još uvijek nije produžio ugovor s PSG-om, te se nameće pitanje gdje će nastaviti karijeru

U ljeto 2021. godine Lionel Messi, sa suzama u očima, napustio je Barcelonu i preselio u PSG. Nakon skromne prve sezone u dresu francuskog kluba, ova sezona potvrdila je svu Messijevu genijalnost.

No, Messi je bio i pokretač argentinskog slavlja na SP-u u Katru, što mu je bila možda i najveća životna želja. A sada, kada je nju ispunio, lakše će se okrenuti osobnim željama.

Naravno, dok se Messi ne izjasni, može se samo nagađati kakvi su mu planovi za budućnost. Ipak, indikativno je i to što još uvijek nije produžio ugovor s PSG-om, koji mu istječe ovog ljeta.

Zato se i špekulira gdje bi mogao nastaviti karijeru. Nije isključeno da i ostane u Parizu, ali vjerojatno bi, da je tako odlučio, već potpisao novi ugovor.

Sada je o svom bivšem suigraču za Hindustan Times progovorio i aktualnitrener Barcelone Xavi Hernandez te spomenuo mogući Messijev povratak na Nou Camp.

'Zašto ne? On odlučuje što želi. On najbolje zna što osjeća. Naravno, Barcelona će uvijek biti njegov dom. On zna da ovdje ima otvorena vrata, pogotovo ako sam ja trener. Vidjet ćemo što će napraviti. Odluka više ovisi o njemu nego o klubu', bio je posve jasan Xavi Hernandez.