NE ZNA KUPOVATI

Wenger se opet nevjerojatno osramotio!

02.02.2014 u 20:02

Bionic
Reading

Prema napisima otočkih medija, švedski 31-godišnji veznjak Kim Källström nije se ozlijedio tijekom prvog treninga u dresu novog kluba Arsenala, nego je već stigao u klub ozlijeđen...

Källström je u Arsenal stigao posljednjeg dana siječanjskog prijelaznog roka na posudbu do kraja sezone iz moskovskog Spartaka.

U subotu su osvanuli izvještaji kako je imao nevjerojatnu nesreću i ozlijedio se već na prvom treningu s novom momčadi, ali čini se da to ipak nije bio slučaj nego se iskusni Šveđanin ozlijedio igrajući nogomet na plaži u Abu Dhabiju prošlog tjedna.

Ozljedu su registrirali u Arsenalu tijekom liječničkog pregleda, ali su se svejedno odlučili potpisati Källströma usprkos činjenici da će ovaj propustiti najmanje šest sljedećih utakmica.

'Istina, Kim je dva dana prije dolaska ovdje pao na leđa. Napravili smo liječničke testove koji su pokazali mikrofrakturu. A svi smo igrali s raznim mikrofrakturama. Kad smo to javili ljudima u Spartaku, pristali su dijeliti troškove Källströmove plaće s nama dokle god bude ozlijeđen. Ja sam donio odluku da potpišemo ugovor s njim, nitko drugi. Morate znati da je teško pronaći igrača takvog kalibra koji može doći na posudbu i za kojeg ne morate platiti odštetu,' kaže strateg Arsenala.

Još žalosnije od tog gafa je činjenica da osim veznjaka Kallstroma nije doveo nikog drugog. Niti jednog napadača. A veznjaka barem ima...