BIT ĆE SRETAN, ALI I TUŽAN

Wenger: Eduardo je imao klasu i za Arsenal

18.10.2010 u 19:28

Bionic
Reading

U utorak će na Emiratesu igrati Arsenal i Šahtar, a bit će to i prvi posjet hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve stadionu na kojem je mogao pokazati puno više

U izjavi za klupsku internetsku stranicu Francuz na klupi Arsenala Arsene Wenger pohvalno je govorio o bivšem igraču Eduardu da Silvi. Podsjetio je autor teksta kako je Eduardo na Emiratesu dočekan kao velik potencijal, što je u prvoj sezoni i potvrdio, zabivši u 22 utakmice 12 golova.

'On je imao klasu i za Arsenal. Nažalost, koliku, teško je reći jer imao je tešku nezgodu', rekao je Wenger te dodao kako će se osjećati u utorak.

Bit ću sretan i tužan kada vidim Eduarda. Sretan jer je Eduardo uvijek bio sjajan dečko, s fantastičnim mentalitetom, a tužan jer sam vrlo naporno radio na njegovu transferu u Arsenal, koji je napustio s osjećajem da nije u potpunosti realizirao potencijal koji je naslutio tijekom prve sezone', zaključio je Wenger te dodao kako Eduardo nakon ozljede nije imao sreće jer 'drugi su iskoristili to što njega nema'.