TRENER SIPA KOMPLIMENTE

Wenger: Eduardo je fantastičan napadač!

05.11.2009 u 10:46

Bionic
Reading

Nakon odlične igre i pobjede Arsenala nad AZ Alkmaarom 4:1 u četvrtom kolu Lige prvaka, trener londonskih 'topnika' Arsene Wenger nije skrivao oduševljenje, a i još je jednom pohvalio hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silvu

Trener Arsenala Arsene Wenger nije birao riječi kojima bi pohvalio svoje igrače za ono što su pokazali protiv nizozemskog AZ Alkmaara. Visoka pobjeda 4:1 i briljantna predstava 'topnika' francuskog stručnjaka nije ostavila ravnodušnim.

'Odigrali smo briljantnu utakmicu i dominirali smo u svakom segmentu igre, tehnički, taktički i u svakom drugom pogledu', smatra Wenger.

O osvajanju Lige prvaka francuski stručnjak na klupi londonskog kluba nije želio govoriti, premda se između redova moglo iščitati da se tome potajno nada.

'Liga prvaka svake je godine sve zahtjevnije natjecanje. Mislim da imamo kvalitetu i još sam prije početka sezone sam rekao da vjerujem u ovu momčad. No isto tako sve ovisi o nama kako ćemo sazrijevati.'

Iako je hrvatski reprezentativac Eduardo protiv Alkmaara ušao tek u 67. minuti, i za njega je Wenger našao samo riječi hvale.

'Eduardo je super igrač. Protiv Alkmaara nije započeo utakmicu jer je igrao protiv Liverpoola i Tottenhama, pa sam ga htio odmoriti. No za mene je Eduardo fantastičan napadač', završio je Wenger.