PROBLEMI ZA 'TOPNIKE'

Wenger bjesni na suce, ozljeda Fabregasa

24.11.2010 u 09:07

Bionic
Reading

Trener Arsenala Arsene Wenger bio je ljut nakon novog poraza u Ligi prvaka te činjenice da je završio susret s dva ozlijeđena igrača

Braga je nanijela drugi poraz 'topnicima' u natjecanju (2:0), a Wenger je već uobičajeno počeo tražiti razloge za izgubljene utakmice izvan svoje svlačionice.

'Peti suci su beskorisni. Eboue je srušen u šesnaestercu, što je bio jedanaesterac, ali suci to nisu vidjeli. Što je njihov posao? Kako oni olakšavaju posao glavnom sucu', bjesnio je francuski stručnjak.

Njegovo raspoloženje dodatno su pokvarile ozljede Emmanuela Ebouea i Cesca Fabregasa. Wenger je izvijestio da su reprezentativcu Obale Bjelokosti nastradali ligamenti, ali tek će pregled pokazati koliko će trajati pauza, dok je za Španjolca (zadnja loža) pretpostavio da će biti na prisilnom odmoru oko tri tjedna.

'To je vrlo razočaravajuće, jer sam oklijevao uvesti Fabregasa na početku utakmice. Kockao sam se i to nam se osvetilo', priznao je Wenger, dodajući:

'Eboue me također zabrinjava, čini se da su pitanju ligamenti. To se dogodilo nakon oštrog starta koji nije sankcioniran.'