ŠOK I NEVJERICA

Walcott: Ne idem na SP? To je neka šala?

03.06.2010 u 11:26

Bionic
Reading

Theo Walcott ostao je zatečen neuvrštavanjem u momčad koja će u Južnoafričkoj Republici jurišati na naslov prvaka svijeta. Fabio Capello hladno ga je prekrižio, a mladi nogometaš Arsenala nije krio nevjericu i šok

Premda je figurirao kao siguran putnik u Južnoafričku Republiku, Theo Walcott odjednom se našao na onom drugom popisu na kojem su upisana imena prekobrojnih. Fabio Capello se ne šali s igračima, pogotovo ne kad su tako važne stvari u pitanju, ali mladi igrač Arsenala prvo je pomislio da se netko šali na njegov račun.

Prema svjedočenju njegovih prijatelja, engleski mediji pišu da je mladac doslovce zanijemio od šoka. Očito je bio siguran u svoj status u 'gordom Albionu'. No slabe igre za reprezentaciju u prijateljskim utakmicama, a pogotovo nepoštivanje Capellovih želja kad je u pitanju kretanje, rezultirali su odlukom koju je malo tko očekivao. Kako bilo, Theo - koji se itekako proslavio tijekom maksimirske utakmice protiv Hrvatske - imat će dosta slobodnog vremena i prilike za odmor, a Arsene Wenger sigurno je zadovoljan takvom odlukom.