BEZ DLAKE NA JEZIKU

Vujovićeveve izjave dignut će na noge cijeli EHF, jednom ružnom riječju opisao ljude koji vode rukomet!

15.01.2018 u 21:52

Bionic
Reading

S nestrpljenjem se očekivao dolazak Veselina Vujovića pred novinare, a on se pojavio i dalje 'vruće glave' te je imao svašta za reći

Slovencima je presudila video tehnologija te su ostali bez pobjede protiv Njemačke (25:25), takav scenarij razbjesnio je Veselina Vujovića koji je imao šou na parketu, a nastavio ga je i pred medijima.

'To je rukometno pravilo o kojem nitko nema pojma osim sudaca i delegata, a pošto smo mi mala zemlja dobili smo po dupetu od nove tehnologije. Prema tom pravilu ako nisi udaljen tri metra od izvođača u zadnjim sekundama, a nema vremena za isključenje, dosuđuje se sedmerac. I sad su prvi puta u povijesti to pravilo primijenili protiv Slovenije', jasan je bio Vujović koji je ukazivao i na druge sudačke odluke tijekom utakmice.

  • +18
Slovenija - Njemačka, 2. kolo Eura 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Suci su izmislili sedmerac na Gensheimeru, isključili Kavtičnika i Šerbeca na klupi i dvije minute smo igrali s četiri igrača i Nijemci su došli u egal. Za mene je moja ekipa pobjednik. Da je bilo malo pravde, Slovenija bi danas imala četiri boda, a ima jedan. Ali to će se zaboraviti pa će se pisati da su igrači bili loši, a da ja ne valjam.'

Prokomentirao je i svoj potez kada je stao na gol kako bi Nijemcima branio sedemrac.

'Da želio  sam napraviti sprdnju, neki šou. Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ne bih priključio? Napravili su ovaj sport smiješnim, jer ga vode debili', rekao je Vujović zbog čega bi mogao naknadno nastradati od čelnika EHF-a.

'Na kraju su me moji igrači i ljudi na klupi zamolili da ispoštujem sudačku odluku.'

Veselin Vujović protestira odlaskom na gol protiv njemačke
Slovenija - Njemačka 25:25, sama završnica