ZADOVOLJAN REMIJEM

Vučević: 'Ova dica nam daju perspektivu'

30.01.2011 u 15:26

Bionic
Reading

Unatoč brojnim propuštenim prigodama kojima su njegovi igrači u prvom ogledu u Antalyji mogli svladati bečku Austriju, Goran Vučević zadovoljan je zalaganjem i prikazanom igrom u prvoj pripremnoj utakmici

Hajduk i Austrija remizirali su u prijateljskom susretu bez pogodaka. Hajduk je bio bliži pobjedi, propustili su bijeli napadači nekoliko izglednih prigoda, a najizgledniju Ahmad Sharbini, koji se u posljednjoj minuti našao sam, oči u oči s vratarom Austrije, koji mu je skinuo šut. Unatoč svemu, trener Hajduka Goran Vučević nakon utakmice je iskazao zadovoljstvo prikazanom igrom svojih pulena.

'Nakon jako teških treninga odigrali smo tu prvu utkmicu. Cilj je bio da što bolje stojimo na terenu, da izgledamo disciplinirano i u tim segmentima sam jako zadoljan onim što su momci pokazali. Što se tiče i prvog i drugog poluvremena mislim da smo odigrali dosta korektno i ja sam iznimno zadovoljan. Pogotovo s mlađim igračima i mogu potvrditi da ova naša dica imaju dobar put i dobru perspektivu. To me u ovom trenutku maksimalno ispunjava', zaključio je Vučević.