HODA I SANJA STOLNI TENIS

Vratila se Sandra Paović: Božić kod kuće

19.12.2009 u 19:19

Bionic
Reading

Skoro jedanaest mjeseci nakon teške prometne nesreće hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović vratila se u Hrvatsku, a u zagrebačkoj zračnoj luci dočekala ju je najbliža rodbina, prijatelji, te kolege iz reprezentacije Tamara Boroš, Zoran Primorac, Andreja Bakula i izbornik Neven Cegnar

Paović (26) je 30. siječnja u Francuskoj doživjela prometnu nesreću u kojoj joj je teško nastradala kralježnica. Iako su prve prognoze davale minimalne šanse da će Paović ikad prohodati, hrvatska olimpijka se od veljače nalazi na rehabilitaciji u čuvenoj klinici u Luzernu u Švicarskoj.

'Ovo mi je stvarno najteža godina u životu, a ponekad sam stvarno mislila da se nikad neću vratiti u Hrvatsku. Rehabilitacija ide dobro, hodam pomoću štaka već nekoliko mjeseci i nadam se najboljemu,' kazala je Paović, koja će Božić provesti u rodnom Vukovaru, a potom se opet vraća u Švicarsku.

Iako je još uvijek u kolicima kaže da, kada ima dobar dan, može prehodati i 200 metara,. Stolni tenis joj se često javlja u snovima, ali Sandra je pokazala da za nju nemogući ciljevi jednostavno ne postoje. 29. prosinca održat će se velika humanitarna akcija čiji će cilj biti prikupljanje sredstava za nastavak liječenja.