VELIKO POJAČANJE

Vranješ: U Hajduku sam 60 posto

26.12.2009 u 20:47

Bionic
Reading

Vodstvo Hajduka odradilo je preliminarne pregovore s Juricom Vranješom oko njegovog dolaska na Poljud i, prema izjavi samog nogometaša, mogućnosti da majicu Werdera zamijeni Hajdukovom su oko 60 posto

Informacija da je Hajduk zainteresiran za usluge Jurice Vranješa dobila je potvrdu i od samog bivšeg reprezentativca Hrvatske.

'Istina je da su me zvali čelnici Hajduka i da smo razgovarali o mogućoj suradnji', rekao je Vranješ u programu Radio Dalmacije i pojasnio: 'Već dugo ne igram u Wederu i ovdje mi se ne ostaje. Sigurno da je Hajduk jedna od opcija', zaključio je Osječanin, a na pitanje da u postupcima izrazi izglede da se već u zimskom prijelaznom roku preseli na Poljud, kratko odgovorio: 'Recimo - 60 posto.'

Vranješ će već u nedjelju doputovati u Split, gdje bi trebao u dresu Vanille zaigrati na malonogometnom turniru Memorijal Dino Petrinović. Premda nije najavljeno, čelni ljudi Hajduka zasigurno će iskoristiti priliku i s Vranješom sjesti i porazgovarati o opcijama dolaska na Poljud.

Jurica je uoči odlaska iz Osijeka bio u kombinacijama za Hajduk, čiji je veliki navijač od mladih dana, no tada se nije uspio dogovoriti s čelnicima 'bilih'. Hoće li sada biti više sreće?