OSTVARIO DJEČAČKI SAN

Vranješ sve dogovorio s Hajdukom

24.07.2010 u 18:17

Bionic
Reading

Jurica Vranješ sastao se na Poljudu s čelnicima Hajduka i postigao načelni dogovor o transferu u splitskog prvoligaša. Ostaje mu još jedino dogovor s Werderom

Prema ranijem dogovoru Jurica Vranješ potvrdio je s čelnicima 'bilih' sastanak u Splitu. Tijekom subote su se našli i usuglasili sve detalje, tako da će Jurica po svemu sudeći vrlo brzo preseliti na Poljud. Jedina prepreka je godina ugovora s Werderom, no sudeći prema činjenici da u bundesligašu na njega ne računaju, izgledno je da će uz manje ustupke i taj problem biti riješen.

Vranješ bi na Poljud trebao stići kao zamjena za Josipa Skoku, pojačati konkurenciju u veznom redu, gdje će sa Srđanom Andrićem zasigurno pridonijeti stabilnosti Hajdukove igre. Nekadašnji reprezentativac već je jednom bio pred vratima Hajduka, ali zimus su se dogovoru ispriječili financijski razlozi.

Ovaj veznjak je tako polusezonu proveo u Gencerbirigliju, a sada bi mogao ispuniti dječački san i zaigrati za klub za koji navija od najmlađih dana i u kojem uz Osijek prema vlastitim riječima jedino može igrati u Hrvatskoj.