PRESLAGIVANJE U ZADRU

Vraća li se Marko Car na Višnjik?

30.11.2012 u 08:47

Bionic
Reading

Žeton-ugovori u Zadru postaju praksa. Nakon što je jednomjesečni ugovor s klubom potpisao Amerikanac Jordan Burgason, s Višnjika stiže vijest o produženju ugovora na dodatnih 30 dana s njegovim sunarodnjakom Chaissonom Allenom

Uprava kluba nikako nije zadovoljna dosadašnjim rezultatima, a pozicija na ljestvici upozorava kako je vrijeme za vatrogasne intervencije.

Ako je suditi prema riječima trenera Ante Nazora, utakmica protiv Radničkog koja Zadrane očekuje u subotu u Kragujevcu stavljena je u drugi plan te su sve karte bačene na susret koji slijedi iza toga, a to je domaći ogled s mađarskom ekipom Szolnoki.

'Ne želim pretjerivati niti dramatizirati, ali ta nam je utakmica o glavu. Za nju moramo biti najspremniji i najbolji', kazao je Nazor, iznijevši kako u Kragujevac neće voditi Allena.

'Potres mozga traži poseban tretman. On još uvijek prolazi kroz proces bolničkih pretraga, ali i da je sve u najboljem redu, ne bih ga nakon takve ozljede vodio na dalek put. Treba nam za susret s Mađarima. Tada će nam na raspolaganju biti i Burgason kojeg u Zadru očekujemo u subotu. Bit će još promjena u ekipi. U kombinaciji su neka imena, u prvom redu moramo se dodatno pojačati na poziciji playmakera, a u tom gimnasticiranju s vremenskim rokovima i tankim budžetom želimo dovesti igrača koji odmah može zaigrati za nas.'

Javnost je proteklih dana baratala imenima poput Vladimira Boise, Trenta Plaisteda i Marka Cara.

Prva dvojica, tvrdi sportski direktor Branko Skroče, sigurno neće ponovno u zadarski dres, dok je Marko Car jedna od opcija.

'Čuo sam da se razišao s Cedevitom. Svakako je on jedna od opcija. Sve ovisi o novcu, no Marko je igrač koji bi za nas mogao zaigrati tek za mjesec dana, a nama je prosinac jako važan mjesec. Ali nije u pitanju samo on jer nužno nam je zaoštriti konkurenciju, posebno na poziciji playa. Nekom ćemo se i zahvaliti', poručio je Nazor.