SVE NA POŠTEN NAČIN

Vladimir Putin ugostio nepobjedivog šampiona UFC-a Khabiba; evo što je rekao jedan od najmoćnijih ljudi svijeta

13.09.2019 u 16:25

Bionic
Reading

Khabib Nurmagomedov i njegov otac Abdulmanap primljeni su u Moskvi u uredu predsjednika Rusija, Vladimira Putina, koji je poželio među prvima im čestitati na velikom uspjehu ostvarenom prošlog vikenda u Abu Dhabiju

Obitelj Nurmagomedov vratila se kući s novim velikim rezultatom, ali i novim UFC pojasom prvaka, koji je Khabibu pripao nakon prve ovogodišnje borbe.

Jedna od prvih osoba kod koje su se nakon toga uputili bio je predsjednik Vladimir Putin. On je već ugostio Khabiba i njegovog oca nakon prošlogodišnjeg osvajanja naslova prvaka, no sad je poželio biti jedan od prvih koji će to napraviti.

Primio je tako ruski predsjednik obitelj Nurmagomedov u svom uredu, u društvu dagestanskog predsjednika Vladimira Vasilieva. Osim toga, odradili su vrlo zanimljiv razgovor.

'Želim ti čestitati, bila je to sjajna pobjeda protiv ozbiljnog protivnika', rekao je Putin, a prenosi Fight Site, da bi još dodao nešto o tehnici kojoj je Khabib upisao pobjedu:

'Gledao sam borbu, savladao si ga gušenjem s leđa i to si napravio na pravi način. Nisi mu pritisnuo grlo nego obje strane vrata kao što i treba biti. Sve je bilo na pošten način.'

  • +5
Khabib Nurmagomedov i Vladimir Putin Izvor: EPA / Autor: MAXIM SHIPENKOV

Khabib mu se zahvalio, ali nije zaboravio dodati kako se ovog puta borio protiv borca koji ga je respektira i kako je zbog toga više uživao u borbi.

Inače, Khabib je nakon osvajanja titule postao globalna superzvijezda, no popularnost mu je iznimno porasla i u cijeloj Rusiji. Sve se glasnije govori o tome kako bi UFC mogao organizirati PPV priredbu u Moskvi koji bi upravo on predvodio. Teško je zamisliti kakav bi to bio spektakl.