IZABRAO POSRNULOG DIVA

Vijesti iz Engleske presudile: Zlatan odlučio u koji klub prelazi!

23.05.2016 u 10:28

Bionic
Reading

Prema informacijama francuskog L'Equipea, Zlatan Ibrahimović vrlo je blizu potpisivanju za Manchester United kojeg bi trebao preuzeti ovog ljeta Jose Mourinho...

Iskusni 34-godišnji napadač ove je sezone postigao čak 38 golova u francuskom prvenstvu, a svoju je epizodu u Parizu zaključio osvajanjem lige i kupova. Ibrahimović je prije nekoliko tjedana potvrdio da želi napustiti PSG i potražiti novi izazov, a njegov agent Mino Raiola otkrio je da karijeru želi nastaviti u Premiershipu u kojem još nije igrao tijekom karijere.

Prema informacijama L'Equipea objavljenima ovog ponedjeljka, Ibrahimović je jako blizu potpisivanju za Manchester United. Nakon što se svijetom proširila vijest kako će Jose Mourinho preuzeti posrnulu momčad ovog ljeta, Zlatan koji ima pozitivna iskustva s portugalskim strategom čini se da je donio konačno odluku i spreman je okušati se na Old Traffordu.

Ugledni francuski dnevnik tvrdi da je Zlatanu i njegovom zastupniku cilj osigurati budući angažman prije početka Europskog prvenstva 10. lipnja, a s obzirom da Manchester United nema problema s isplatom visokih plaća svojim igračima na što je Ibrahimović navikao, dolazak Šveđanina u klub ne bi nikog iznenadio.

Podsjetimo, Manchester United ove sezone nije uspio izboriti nastup u Ligi prvaka, a kao utješna nagrada stiglo je osvajanje FA kupa u subotu, no nedovoljno da spasi posao Louisu van Gaalu.