vratio se nogometu

[VIDEO] Sjajni Dinamov veznjak otkrio kako se borio sa zloćudnom bolešću: 'Bio je to jako težak period za mene...'

10.01.2021 u 16:33

Bionic
Reading

Josip Mišić je otkrio kako je prebolio tumor testisa, te što misli o šansama Osijeka u borbi za naslov prvaka s njegovim Dinamom

Josip Mišić je u zadnjim trenucima ljetnog prijelaznog roka dres Sportinga zamijenio onim Dinama. Iako je u igri, zbog zdravstvenih problema, proveo tek 10-ak minuta u susretu s Varaždinom, Mišić je u intervjuu za službenu stranicu kluba istaknuo kako se veseli zbog povratka u HT Prvu ligu.

'Uvijek se lijepo vratiti u Hrvatsku, a posebno u naš najbolji klub. Ti godine sam lutao po inozemstvu i baš sam sretan što sam došao u Dinamo', rekao je 26-godišnji veznjak.

Mišić je uoči odlaska u inozemstvo igrao za Rijeku s kojom je bio prvak Hrvatske, a onda je igrao za Sproting i PAOK. U Grčkoj je otkrio da ima zloćudnu bolest. Bio je vođa momčadi i igrao u odličnoj formi, ali dijagnosticiran mu je tumor na testisima.

'Mogu reći pravu istinu o tom problemu... Da, operirao sam tumor testisa, ali to je sada iza mene. Bio je to jako težak period, ali vratio sam se na teren i to je ono što je najbitnije.'

Navijači PAOK-a su ga proglasili jednim od najboljih u proteklih 10 godina, ali grčki sastav ga nije otkupio od Sportinga.

'Kad igraš dobro onda te svi prepoznaju na ulici. Važno je samo da igraš dobro. Klubovi se nisu uspjeli dogovoriti pa sam odlučio da ću se vratiti u Portugal', otkrio je Mišić.

Ove sezone je Osijek najveći Dinamov konkuretn, a upravo je u tom klubu Mišić započeo karijeru. Ipak, jačina Osijeka ga ne zabrinjava.

'Liga je napredovala, Osijek se digao, ali mislim da Dinamo nema konkurencije. Dečki su napravili dobar posao u prvom dijelu sezone, a nadam se da ćemo u nastavku ići još jače', poručio je Mišić.

Pogledajte još jednom i najbolje golove 16. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.