Nije mu loše

[VIDEO] Procurila snimka Ronaldinha iz kućnog pritvora; osmjeh na licu, čaša u ruci, okružen djevojkama u hotelu s pet zvjezdica...

19.04.2020 u 13:40

Bionic
Reading

Ronaldinho je trenutno u kućnom pritvoru u jednom hotelu u Paragvaju, a snimka pokazuje da mu uopće nije loše

Legendarnog Brazilca Ronaldinha ne treba previše predstavljati. Svi koji i površno prate nogomet, pa čak i oni koji ga ne prate uopće, znaju da je riječ o jednom od najboljih igrača u povijesti ovog sporta. Osim po nogometu, Ronaldinho je poznat i po velikoj ljubavi prema djevojkama i zabavama, a to se nije promijenilo ni u 40 godini, pa ni zbog odlaska u pritvor.

Ronaldinho je proteklih mjesec dana proveo u zatvoru u Paragvaju nakon što je sa svojim bratom uhićen pri pokušaju ulaska u zemlju s lažnom putovnicom. Prije nekoliko dana je pušten iz zatvora, ali mora i dalje biti u kućnom pritvoru. Ronaldinhov odvjetnik je zatražio reviziju ovog slučaja i slavni nogometaš je pušten iz zatvora uz jamčevinu od 1.6 milijuna dolara.

Sudac Gustavo Amarilla odredio mu je kućni pritvor u hotelu gdje će ga nadzirati policija. Ipak, svima je jasno da se Ronaldinho neće previše mučiti u svojem novom pritvoru. Nakon što je zatražio da mu donesu nogometnu loptu da u hotelu može odigrati koju utakmicu s prijateljima, procurila je i snimka jedne od zabava od neki dan.

Ronaldinho je smješten u sobi s ogromnim krevetom, još većim balkonom, prekrasnom kupaonom i kuhinjom, a njegov brat Roberto je u sobi koja je namijenjena najvećim dužnosnicima. Hotel je u zgradi iz 19. stoljeća, a na njegovom krovu su bazen i nekoliko barova koji su zatvoreni zbog pandemije koronavirusa.

No, to ne znači da Ronaldinho mora biti žedan i da mu je dosadno. U videu koji je procurio iz kućnog pritvora se vidi kako pleše u sobi punoj djevojaka. Čaša je u ruci, legendarni osmjeh na licu, nije mu ni loše...