erupcija emocija

[VIDEO]: Pogledajte urnebesno slavlje radijskih voditelja nakon šestog gola Barcelone

10.03.2017 u 20:29

Bionic
Reading

Reporteri katalonske radijske stanice SER Catalunya pokazali su kako se slavi u prijenosu uživo. Gol Sergija Roberta za 6:1 i prolazak Barcelone u četvrtfinale Lige prvaka izvukao je iz njih ono najbolje...

Komentator Gerard Romero na katalonskoj radijskoj stanici SER Catalunya vodi vrlo popularnu i rado slušanu emisiju o Barceloni, a koliko je vezan za klub, pokazao je i vatrenim prijenosom utakmice s PSG-om.

Sa svojom ekipom i sukomentatorom Romero se u trenutku kad je Sergi Roberto u 95. minuti utakmice zabio za 6:1 jednostavno 'raspao'.

'Gol, gol, gol, goooooooooooooool', vrištao je Romero u mikrofon, pa udahnuo i nastavio ponavljati do promuklosti u istome tonu:

'Goooooooooooool za Barcelonu, gol za Barcelonu!'

Njegov kolega utakmicu je komentirao u Barceloninom dresu, a kad je pao gol, skinuo je slušalice i grlio sve oko sebe. Potpuno izbezumljen od sreće i slavlja. Potekle su i suze radosnice, a urnebesni je dvojac preko noći postao viralni hit s milijunima pregleda i lajkova! Nadamo se samo kako su i hrvatski komentatori pogledali njihovu izvedbu, pa da se barem ponekad opuste i u svoje prijenose unesu pokoju emociju...