navijači oduševljeni hrvatom

[VIDEO] Pogledajte kako je Mateo Kovačić nasrnuo na zvijezdu Tottenhama uz bujicu psovki; zamalo je nastao totalni kaos

23.12.2019 u 08:27

Bionic
Reading

Vuku se repovi nakon derbija 18. kola engleske nogometne lige u kojem je Chelsea na gostovanju pobijedio Tottenham 2:0

Iako je derbi opravdao očekivanja ipak se najviše govorilo o video tehnologiji (VAR) jer su dvije možda i ključne odluke, otišle su na stranu gostiju - jedanaesterac i crveni karton.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je dobru utakmicu, a bio je i asistent za prvi gol Chelseaja koji je zabio Willian. No, pokazao je i znakove nervoze u 43. minuti utakmice kada je ušao u sukob sa zvijezdom Tottenhama Dele Allijem.

Na video snimci cijele akcije, koju možete vidjeti OVDJE, vidi se kako je Kovačić napravio klasični taktički prekršaj nad Allijem nakon čega mu je temperamentni engleski reprezentativac rekao nekoliko riječi koje se Hrvatu nisu dopale pa je došlo do naguravanja, a pale se i teške riječi. Na snimci Sportklub televizije se vidi kako je uslijedila bujica psovki nakon što su se našli u klinču…

U trenutku je zamalo nastao totalni kaos i malo je nedostajalo da polete šake, ali ih je na vrijeme razdvojio Kane.

Naravno, odmah je reagirao glavni sudac Anthony Taylor koji Alliju i Kovačiću pokazao po žuti karton. Inače, Kovačiću je to bio peti žuti karton i propustit će sljedeću utakmicu na Boxing Day protiv Southampton uz podršku navijača kako je 'zbog svoje sjajne igre zaslužio biti slobodan za Božićne blagdane.'

Očekivano, nakon incidenta društvene mreže bile su prepune ovog detalja s utakmice, a Kovačić je zbog svoje reakcije dobio podršku navijača Chelseaja. Upravo ovakvog Kovačića žele.