SVE SE UROTILO

Video očajnog Mourinha nasmijao milijune

28.10.2015 u 10:18

Bionic
Reading

Iako bi mu 50 milijuna eura otpreminine, a koje se spominju ukoliko ga Roman Abramovič potjera, trebale utješiti Portugalca, snimka s utakmice Liga-kupa potvrđuje da Jose Mourinho teško proživljava loše rezultate svoje momčadi. Njegov video, u kojem se očajnički baca na glavu, nasmijao je milijune širom svijeta

Teški dana nastavljaju se po Josea Mourinha. Osim što u Premiershipu ima sve veći zaostatak za vodećima i s 'plavcima' drži skromno 15. mjesto, u utorak je ispisao još jednu ružnu stranicu u svojoj trenerskoj biografiji.

Naime, njegova je momčad ispala u Liga kupu kod premijerligaša Stoke Cityja. 'Plavci' su, kada se zna da su domaćini vodili golom Jonathan Walters (52. minuta) sve do sudačke nadoknade odnosno izjednačujućeg gola Loïca Rémyja, poraz zaslužili i prije.

No, eto, osmjehnula se sreća Portugalcu, jer je u produžetku njegova momčad zbog isključenja Bardsleyja igrala s igračem više. No ni tih 30 minuta ga nije spasilo.

Pogodaka nije bilo pa su o pobjedniku odlučivali jedanaesterci. I onda kao da se i Eden Hazard htio osvetiti vjerojatno svom bivšem šefu te je promašio u posljednjoj seriji. Aktualni prvak i branitelj naslova tako se oprostio već u osmini finala.

Iako se ne može detektirati u kojem se trenutku Mourinho našao u ovoj situaciji, možemo pretpostaviti da je to bilo baš u trenutku kada je Hazard promašio penal, odnosno Chelsea ispao iz ovog natjecanja!

Ovih dana očajnom Mourinhu zaista nije lako...