junački je podnio

[VIDEO] Na vidjelo je isplivala velika laž koju su vezali uz Garetha Balea; Velšanin je možda djelovao nezainteresirano, ali s ovim su stvarno pretjerali

09.07.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Velški nogometni reprezentativac Gareth Bale, ovog je ljeta, nakon devet sezona napustio madridski Real. Istina, jednu je godinu bio na posudbi u Tottenhamu, no evidentno je da u Kraljevskom klubu nije ispunio ono što se od njega očekivalo

Svojevremeno bio je vlasnik najskupljeg transfera u povijest nogometa. Real ga je za 100.8 milijuna eura otkupio od Tottenhama i silno je želio da mu se ta investicija isplati.

Igrao je Bale promjenjivo, zabljesnuo bi ponekad, ali borio se i s ozljedama.

No, navijači, pa ni mediji nisu imali strpljenja, pa je Bale često bio prozivan te opisivan kao apsolutni promašaj.

Naravno, te su kritike utjecale i na njega, a spas je tražio u partijama golfa.

Navlačio je tako bijes svih kojima je Real pri srcu, ali i trpio raznorazne izmišljotine. Od toga da je asocijalan, da se ne druži ni s kim, ali i da ne komunicira sa suigračima jer ne govori španjolski.

Njegova agonija u Realu okončana je ovog ljeta, a nogometni ga je put odveo u SAD, gdje će nositi dres FC Los Angelesa.

I pazite sad, najednom je u ovih nekoliko tjedna otkako je napustio španjolsku prijestolnicu naučio španjolski.

Naravno, sve je to dokaz koliko su ga bespoštedno kritizirali, jer jasno je da nije u tih par dana progovorio španjolski, već da je to bila samo izmišljotina kako bi mu dodatno naštetili.

'Bio sam kod njega u Madridu, bili smo u restoranu i španjolski govori savršeno. Naručivao je hranu, pozdravljao se i razgovarao s ljudima, bio je vrlo uljudan, ali ima svoj svemir. On govori na terenu.', svojevremeno je o Baleu rekao bivši velški izbornik Chris Coleman.