napušta madrid

Gareth Bale pronašao novi klub! Ambicije su očito jako velike, jer prije Velšanina, doveden je i legendarni Talijan

25.06.2022 u 19:22

Bionic
Reading

Nakon devet sezona, od čega je jednu proveo na posudbi u Tottenhamu, došlo je vrijeme za rastanak Garetha Balea i madridskog Reala. Velšanin je svojevremeno bio najskuplji igrač u povijesti Kraljevskog kluba, jer te 2013. godine otkupljen je od Spursa za 101 milijun eura.

Iako se u dresu Reala i nije proslavio, s obzirom na enormna ulaganja u velškog reprezentativca, Gareth Bale kraj sezone ipak je dočekao s osmijehom. Naime, osvojio je dvostruku krunu, to jest LaLigu i Ligu prvaka, ali i s velškom reprezentacijom izborio nastup na svjetskom prvenstvu u Kataru krajem ove godine.

Osim toga, strpljivo je odradio svoj ugovor s Realom, spremio silne milijune i sada kao slobodan igrač može tražiti novu sredinu.

Dugo se nagađalo gdje bi mogao igrati, a sada se pojavila informacija da seli u SAD, točnije u Kaliforniju, gdje će igrati za FC Los Angeles.

Ovaj 32-godišnji ofenzivac sasvim sigurno moći će uživati na kalifornijskom suncu, jer liga ipak nije toliko zahtjevna kao španjolska, ali sigurno ima i mnoštvo lijepih terena za golf.

Inače, FC Los Angeles prije nekoliko dana potvrdio je još jedan veliki transfer.

K njima je stigao bivši igrač Juventusa Giorgio Chiellini (37).

Prema tome, jasno je da su očekivanja ovog kluba itekako velika.