MAJSTORIJA!

[VIDEO] Je li ovo jedan od najljepših golova sezone? Krovinović zabio ljevicom i ludo proslavio sa Subašićem: Imamo dogovor...

20.03.2022 u 11:19

Bionic
Reading

Filip Krovinović postigao je svoj peti pogodak za Hajduk u uvjerljivoj pobjedi Bijelih protiv Lokomotive

Slavila je momčad trenera Valdasa Dambrauskasa s 4:0 u utakmici 28. kola HT Prve lige odigranoj na Poljudu, a Hajdukov veznjak zabio je fantastičan pogodak za 2:0 udarcem s 18 metara pred kraj prvog poluvremena.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

'Čestitao bih momčadi. Pokazali smo karakter, išli smo na glavu od početka do kraja. Zahvalio bih se navijačima što su došli u velikom broju. Mislim da smo im priredili lijepi spektakl i nadam se da će tako biti do kraja. Sada treba pauzu iskoristiti na najbolji mogući način, uči ozbiljno u zadnji kruga, dati sve od sebe, a na kraju ćemo vidjeti gdje smo', istaknuo je Filip po završetku utakmice. 

Ovako je opisao svoj gol, ali i pojasnio slavlje koje je posebno podijelio s jednim suigračem:

'Jednostavno sam se namjestio i rekao idem opaliti, jer znam da imam i lijevu nogu, a na kraju se tako i dogodilo, ušla je lijepo. Svi smo bili sretni, a ja i Suba imamo dogovor da trebam pucati i da, kad zabijem, idem njemu u zagrljaj.'

  • +12
HT Prva liga: Hajduk - Lokomotiva, 19.3.2022. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.