DOGOVORENA SURADNJA

Video isječci MAXtv Prve lige sada i na Live Score Onceu!

26.03.2013 u 14:30

Bionic
Reading

Hrvatski telekom d.d. i Once sport d.o.o sklopili su Ugovor putem kojega se kroz aplikaciju Live Score Once prikazuju video isječci utakmica MAXtv prve lige.

Portali tportal.hr i tribina.hr će odsad imati prava pristupa vrlo detaljnim podacima aplikacije Once Pro namijenjene profesionalnim klubovima, igracima, skautima i medijima.

Direktor Once sporta, Dalibor Čvek je zadovoljan postignutim dogovorom: 'Drago nam je da je Hrvatski telekom prepoznao kvalitetu Live Once aplikacije te pristao na međusobnu suradnju. Plan nam je u skoroj budućnosti omogućiti pristup video isječcima drugih liga poput Bundeslige, Serije A, Premier lige i drugih. Na taj način korisnici neće morati tražiti ilegalne isječke na Internetu, već će na jednom mjestu imati sve što im treba, od detaljne statistike pa do video snimki utakmica.'

Live Score Once aplikacija pruža sve što je potrebno pravom nogometnom zaljubljeniku. Putem nje možete pratiti rezultate, vidjeti raspored utakmica, tablice liga, informacije o timovima, informacije o igračima, a odnedavno i gledati isječke iz video utakmica. Trenutno su video clipovi dostupni samo za MAXtv prvu ligu, ali uskoro možete očekivati i nove lige. Moguće je podešavati push notifikacije te na taj način podesiti da Vas upozori sat, 15 minuta, ili dan prije početka utakmice kako bi se pripremili za utakmicu. A za utakmice koje ne stignete gledati podesite notifikacije za golove, žute kartone ili rezultate na kraju utakmice. Za utakmice većine liga dostupni su podaci poput live komentara, live statistika te postave momčadi.