i perez bi je trebao čuti

[VIDEO] Hoće li želja 80-godišnje bake sa sjevera Španjolske stići do Luke Modrića?

27.10.2021 u 12:20

Bionic
Reading

Iako je prvi čovjek Reala Florentino Perez odugovlačio s novim ugovorom kojeg je stavio pred Luku Modrića, hrvatski veznjak i u 37. godini igra nogomet na najvišoj razini. Doduše, kada odigra ispod razine na koju je očito naviknuo sve, odmah krenu sumnje, ali koliko je Modrić vrijedan Realu potvrđuje i ova baka iz jednog malenog španjolskog sela

Naime, prema pisanju 24 sata, Elvira Turiño Pérez, 80-godišnja stanovnica malog sela na sjeveru Španjolske, u svojem je video-istupu izrazila želju upoznati Luku Modrića i fotografirati se s njime.

'Koga? Pa Modrića! Modrića jer je najbolji u čitavom Real Madridu! On je sjajan čovjek i dobar te skroman dečko, ima sve', naglasila je temperamentna baka Elvira, koja živi u mjestu Pajares de la Lampreana, selu sa 306 stanovnika pored grada Zamore.

Kako prenosi isti izvor, video objavljen na društvenoj mreži Tik Tok prenijeli su mediji, poput regionalnih novina El Periódico de Aragón, u nadi da će poruka nekako doći do Luke i da će Elvira dočekati trenutak kojem se toliko nada.

'Ova baka, sa svojih 80 godina, želi vidjeti svog Modrića! Podijeli i proširi ovaj video ako želiš da se ovoj baki ostvari san', čuje se kako Elvira govori muškarcu dok snima video.

Luka Modrić (36) igra svoju desetu sezonu u madridskom Realu. Neki će reći da bi mu ovo mogla biti posljednja, no kapetana hrvatske reprezentacije veteranske godine ne sputavaju da ruši rekorde, lako je moguće da mu Kraljevi ponude još koju godinu ugovora.

U nedjelju je Luka Modrić odigrao svoju 400. utakmicu u dresu Real Madrida, baš je taj fantastičan okrugli broj pao na El Clasico. Kojeg su Kraljevi igrali na Nou Campu. I dobili.

A na tom istom El Clasicu Luka Modrić je ispisao povijest derbija Barce i Reala.

Naime, kapetan hrvatske reprezentacije je postao najstariji nogometaš u ovom stoljeću koji je krenuo u prvih 11 u jednom od najvećih svjetskih derbija! Modrić je ovu 'dobnu granicu' sada pomaknuo na 36 godina i 45 dana.