komentirao i el clasico

Robert Jarni: Bit će jako teško zamisliti hrvatsku reprezentaciju bez Luke Modrića, ali imamo igrača koji ga može perfektno zamijeniti

26.10.2021 u 22:35

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Jarni rekao je u utorak navečer za španjolsku postaju Radio Marca kako Mateo Kovačić 'bez problema' može zamijeniti 36-godišnjeg kapetana Luku Modrića kada se ovaj oprosti od igranja za reprezentaciju Hrvatske.

'Posljednje tri ili četiri godine Modrić je bio maestro na sredini terena. Ima kompjuter u glavi te može igrati dobro još dvije, tri godine bez problema', izjavio je Jarni.

'Bit će teško zamisliti reprezentaciju bez Modrića no tu su drugi jako dobro igrači. Posebno tu mislim na Kovačića, perfektno će se uklopiti na Modrićevom mjestu, bez problema. Ali nadam se da će Modrić još igrati', dodao je.

Marca je napravila telefonski razgovor s Jarnijem, bivšim nogometašem Real Madrida, Betisa i Las Palmasa, povodom njegovog 53. rođendana.

Jarni je na poziciji lijevog beka igrao od 1985. do 2002. godine, a s Hrvatskom je 1998. godine osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstu u Francuskoj.

U intervjuu je upitan i o nedjeljnom derbiju u kojem je Real Madrid, za kojeg je igrao od 1998. do 1999. godine, slavio s 2:1 kod Barcelone.

'Bila je to jako dobra utakmica. Barcelona je počela dominirajući, ali je Real Madrid se dobro branio i jako dobro izlazio u protunapade', rekao je Jarni.

'Barca ima jako puno problema, nešto ne funkcionira u njenoj svlačionici. Ne znam je li to nešto između igrača ili imaju problema s trenerom. Imaju kvalitetu, ali nikako da im krene. Gubitak Messija im je kao što je nama (Realovcima) bio odlazak Cristiana Ronalda', izjavio je.

  • +21
FC Barcelona - Real Madrid, španjolska liga, El Clasico, 24.10.2021. Izvor: EPA / Autor: Enric Fontcuberta