ht prva liga - 30. kolo

[VIDEO/FOTO] Slaven Belupo znalački iskoristio isključenje Todorovića; Ivan Krstanović po 17. put zabio Hajduku

20.04.2021 u 21:11

Bionic
Reading

U utakmici 30. kola Prve HNL Slaven Belupo i Hajduk su u Koprivnici odigrali 1:1. Za Hajduk je zabio Dimitrov, dok je za domaćine strijelac bio Krstanović

Prije dva tjedna Hajduk i Slaven Belupo su igrali na Poljudu, a domaćin se spasio poraza Umutovim golom za 2:2 u petoj minuti nadoknade. I ovoga puta je Hajduk bio na rubu poraza, ali je s igračem manje osvojio bod.

Hajduk je poveo već u devetoj minuti, a pogodak je nakon kornera glavom zabio Kristian Dimitrov.

Slaven je bio korak do izjednačenja u 24. minuti, međutim Kalinić je obranio Knollov udarac. U posljednjim trenucima prvog dijela domaćin je imao još jednu sjajnu priliku, ponovo je pucao Knoll, ali je s crte izbio Todorović.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Prvu priliku u nastavku imali su gosti u 54. minuti. Teklić je proigrao Umuta koji je pucao, ali pored gola. Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 60. minuti kada je Todorović zaradio crveni karton i Hajduk je pola sata prije kraja susreta ostao s igračem manje.

Samo šest minuta kasnije Slaven je izjednačio, a pogodak je postigao Ivan Krstanović. Bio je to njegov već 17. gol protiv Hajduka u karijeri.

Posljednju priliku na utakmici imao je domaćin u petoj minuti sudačke nadoknade, no Glavčić nije uspio zabiti iz slobodnog udarca.

  • +9
Slaven Belupo - Hajduk (30. kolo Hrvatski Telekom Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel, Arenasport