PRAVI PROVOKATOR

[VIDEO] Danski golman Niklas Landin i protiv Španjolaca je pokazao koliko je sklon 'prljavštinama', ali ga je razotkrila snimka

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 28.01.2023 08:12
  • Objavljeno 28.01.2023 u 08:12
Bionic
Reading

U polufinalu rukometnog SP-a između Danske i Španjolske (26-23) Niklas Landin pokazao je koliko je dobar vratar, ali isto tako koliko je sklon provokacijama

U 26. minuti Daniel Dujshebaev išao je sam na Landina i snažnim udarcem pogodio ga u rame. Danski golman se srušio na teren, ali ubrzo zatim ljutito ustao te zajedno sa suigračima krenuo u obračun sa Španjolcem. Brzo se stvorila gužva i dok se Dujshebaev ispričavao i pokazivao da ga nije pogodio u glavu, imamo dojam da je Landin tvrdio suprotno i pokušao iznuditi isključenje, a cijelu situciju pogledajte OVDJE.

Kao da je Danac zaboravio da postoje kamere. Suci su otišli za stol delegata da pogledaju snimku koja je pokazala da je Landin dobio loptom u rame tako da nije bilo nikakvog isključenja za Dujshebaeva.

Inače, nije prvi puta da Landin radi takve stari i pokušava isprovocirati isključenje glumeći da je dobio namjerno loptu u glavu ili vrat, a da uz to nasrće i unosi se u lice suparnika.

  • +5
Danska - Španjolska, SP u rukometu 2023. Izvor: Profimedia / Autor: JANEK SKARZYNSKI / AFP / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal