OSIJEK POPUSTIO

Vida dolazi u Dinamo za milijun eura?

23.11.2009 u 19:38

Bionic
Reading

Mladi igrač Osijeka Domagoj Vida mogao bi u siječanjskom prijelaznom roku stići u redove hrvatskog prvaka Dinama, i to za odštetu od milijun eura

Nije prvi put da 'modri' vrbuju jednog od najboljih nogometaša iz Gradskog vrta, 20-godišnjeg Vidu, koji je polivalentan igrač pa može igrati i na bokovima, stoperskim pozicijama te u veznom redu. Svaki put je Dinamo ohladila cijena koju su u Osijeku postavili, ali izgleda da je i uprava prvoligaša s Drave omekšala.

Kako pišu 24 sata, navodno bi milijun eura trebalo biti dovoljno da Vida već u siječnju pojača svlačionicu kluba iz Maksimirske 128.

'Moja prva želja je odlazak u inozemstvo. Međutim, ako to nije moguće, a ljudi koji vode Osijek odluče dati pristanak za moj transfer, onda je Dinamo taj', rekao je Vida ovog ljeta medijima, kada je također bio aktualan njegov prelazak u redove hrvatskog prvaka.

Ako mladi hrvatski reprezentativac (U-21) stigne u metropolu, tada bi Dinamo lako mogao napustiti defanzivni veznjak Ivica Vrdoljak, za kojeg postoji zanimanje nekoliko stranih klubova, a ljetos su se spominjali klubovi poput Red Bull Salzburga i Spartaka iz Moskve.