u Izvršnom odboru Euromeetingsa

Veliko priznanje za Ivanu Brkljačić i Hanžekovićev memorijal

  • Autor: V.R./Hina
  • Zadnja izmjena 29.10.2018 15:20
  • Objavljeno 29.10.2018 u 15:05
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Direktorica Hanžekovićevog memorijala Ivana Brkljačić izabrana je u Izvršni odbor Euromeetingsa, organizacije koja zastupa 40 atletskih mitinga u Europi, uključujući i sve europske mitinge Dijamantne lige.

Ovo je još jedno priznanje Hanžekovićevom memorijalu koji je već niz godina među najboljim svjetskim atletskim mitinzima. Hanžek je trenutno u kategoriji IAAF World Challenge mitinga, što je rang odmah iza Dijamantne lige, a Ivana Brkljačić je na čelu zagrebačkog mitinga već 10 godina.

"Zahvaljujući Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću, Memorijal Borisa Hanžekovića je pozicioniran u samom vrhu liste svjetskih mitinga. Radujem se da je i na ovaj način miting dobio priznanje za svoju kvalitetu i nadam se da će Hanžekovićev memorijal i dalje rasti", rekla je Ivana Brkljačić.

Uz Ivanu Brkljačić u novom Izvršnom odboru su još i novi predsjednik Alfons Juck (Ostrava), Cedric Van Branteghem (Bruxelles), Jari Salonen (Turku), Jacky Delapierre (Lausanne), Johan Engberg (Karlstad), Hans Klosterman (Hengelo), Marc Corstjens (Heusden/Liege), Marc Osenberg (Düsseldorf) i Spencer Barden (London/Birmingham).

Dosadašnji predsjednik Euromeetingsa bio je Rajne Söderberg iz Stockholma.

  • +3

Hanžekovićev memorijal 2019.

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!