OZLJEDA KOLJENA

Veliki udarac za Celticse: Ostali bez najboljeg igrača!

31.01.2013 u 09:41

Bionic
Reading

Prije početka nedjeljne utakmice Boston - Miami iz domaćeg su kluba objavili da su svog glavnog organizatora igre, Rajona Ronda, stavili na listu ozlijeđenih

Loša je vijest što bi tamo Rondo trebao provesti ostatak sezone. Na posljednjoj utakmici je Rondo ozlijedio ligamente desnog koljena. Magnetska rezonanca je pokazala da je Rondo potrgao ligamente, a još se uvijek čeka službeni izvještaj iz Bostona o kojim je potrganim ligamentima riječ.

Velik je to udarac za momčad prepunu veterana kao što su Paul Pierce i Kevin Garnett, koja je ove sezone najavljivala posljednji pohod na titulu prvaka.

Stradali ligamenti koljena

Magnetska rezonanca je pokazala da je Rondo potrgao ligamente, a još se uvijek čeka službeni izvještaj iz Bostona o kojim je potrganim ligamentima riječ

Spomenuta ozljeda Ronda, koji će 22. veljače napuniti 27 godina, dogodila se na gostovanju kod Atlante gdje je Rondo, uzgred rečeno, ostvario 'triple-double', drugi zaredom. Boston je tada izgubio veliku prednost tijekom ogleda, a potom i utakmicu nakon dva produžetka, ali je to skupo platio i u vidu ozljede svog ponajboljeg igrača.

Rondu predstoji operacija, zasad se ne zna kojeg datuma, a najtamnije najave govore čak da je upitan njegov nastup na startu iduće sezone.

Iako je Boston nakon dva produžetka nadigrao Miami 100:98 jasno je kako će im sjajni playmkaer kao što je Rondo puno nedostajati. Njegov učinak od 13,7 koševa, 11,1 asistencije (najbolji dodavač lige!) i 5,6 skokova sve govori.