NAJSLABIJA KARIKA

Veliki problem za Francuze: Zar nemaju boljeg od njega!?

11.06.2016 u 09:33

Bionic
Reading

Unatoč pobjedi protiv Rumunjske mnogi francuski nogometaši našli su se pod kritkama, a najviše Patrice Evra koji je skrivio penal i bio vrlo slab na lijevoj strani obrane...

Francuska je zahvaljujući impresivnom golu Payeta ulovila tri boda protiv Rumunjske, ali ostaju sumnje u moć Deschampsove izabrane vrste.

Nakon susreta pregršt igrača našlo se pod medijskim kritikama, a među njima i najveće zvijezde Antoine Griezmann i Paul Pogba. No, kao najlošijeg igrača na terenu svi ističu Patricea Evru koji je odigrao zaista slabo.

Iskusni 35-godišnji lijevi bek Juventusa bio je ofenzivno potpuno bezopasan, a u obrani nesiguran i nepažljiv, što je kulminiralo prekršajem za kazneni udarac nad Stancuom koji je zakomplicirao utakmicu i doveo francusku pobjedu u pitanje.

Francuska javnost se s pravom pita kako Deschamps nije uspio naći boljeg na toj poziciji od ovog veterana. Ostatak obrane koju čine još i Sagna, Koscielny te Rami također nije nikog impresionirao pa je jasno da domaćin Eura ima slabosti na kojima će morati poraditi ako želi otići do kraja...